Kiraboltak egy bankot az Oktogonnál – őt keresi a rendőrség

Szerző • 2016-02-24 • Hírek, Közbiztonság Kiraboltak egy bankot az Oktogonnál – őt keresi a rendőrség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1140

Nagy a rendőri készültség a fővárosban az Oktogonnál, ahol az MTI információi szerint kiraboltak egy bankfiókot szerda délelőtt. A tettest egy sötét sapkában fotózták le a rendőrök. Segítsünk a rendőröknek!

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója összesen hét rendőrautót látott a környéken. Az ismeretlen férfi szerdán 9 óra 40 perc körül lépett be az Oktogonnál lévő bankfiókba, majd egy fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegette meg az egyik alkalmazottat, hogy adja át a bevételt. A bank munkatársa ennek eleget tett. A férfi ezután a pénzzel elmenekült a helyszínről. A bankrablás során senki nem sérült meg.

A Citibank szóvivője, Hencz Éva az MTI-nek annyit már elmondott, hogy együttműködnek a hatóságokkal az Oktogon téri fiókjukat érintő esemény feltárásában.

A rendőrség egy felvételt is készített az ismeretlen tettesről, akit lázasan keresnek Budapesten és környékén:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es “Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A rendőrök egy bűnügyi technikai helyszínelő sátrat állítottak fel a bankfiók előtt, hogy nyugodtan dolgozhassanak a helyszínen. Arról, hogy mennyi pénzt lopott el az elkövető, nem adtak tájékoztatást.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva