Kis könyvtárban nagy programok

Szerző • 2017-10-05 • Hírek, Kultúra Kis könyvtárban nagy programok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva463

A FSZEK Havanna-lakótelepi Könyvtára októberben három, novemberben és decemberben egy-egy izgalmas szórakoztató programmal várja az érdeklődőket.

A megszokott könyvtári szolgáltatásokon túl gyermek- és családi programokat is kínálunk. Október 19-én SOFI-s gyermekek látogatnak el hozzánk. Tósoki Anikó előadóművész, mentálhigiénés szakember Lélek – öröm – játék címmel tart számukra foglalkozást. A sofisok visszatérő vendégei könyvtárunknak, örömmel és szeretettel veszik kézbe a könyveket, láthatóan jól érzik magukat a könyvespolcok között – mesélte Hargitai Judit, a könyvtár vezetője.

Emlékei szerint a könyvtárban még nem lépett fel országosan ismert előadóművész, de október 20-án így lesz.

Szeretnénk több generáció kedvében járni Dolák-Saly Róbert meghívásával. Előadásának már a címe is mosolyt fakasztó: Én vagyok a kedvenc állatom.

A könyvtárvezető praktikus tanáccsal is szolgált:

Majdani vendégeiknek javaslom, hogy korábban érkezzenek a 17 órás kezdésnél, már ha ülőhelyről szeretnék végigkacagni az előadást…

A Holle anyó című bábjátékot október 27-én az a Fabula Bábszínház mutatja be, amely a tavalyi Vuk-előadásával megbabonázta a közönségét.

November 15-én az állatbarát apróságok állnak majd a középpontban.

A gyerekek imádják az állatbemutatókat, záporoznak a kérdések, és fényesre simogatják az állatokat. Jó idő esetén madárröptetés is lesz a szabad ég alatt.

Varázslat- és hókuszpókusz-kedvelők figyelem: december 1-jén Juhász Marcell kétszeres országos bűvészbajnok interaktív műsora zárja az őszi programsorozatot.

Végül, de nem utolsósorban: minden program ingyenes!

bp18.hu, Gönczöl András

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva