Kiscsalád, nagycsalád, együtt ünnepelt!

Szerző • 2015-12-23 • Család Kiscsalád, nagycsalád, együtt ünnepelt! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2494

Hangulatos díszítés, meleg süteményillat és vidám tekintetek – karácsonyváró ünnepséget rendezett december 18-án a Pestszentimrei Közösségi Ház.

Ünnepi műsorral és terített asztallal várta a Pestszentimrei Nagycsaládos Egyesület tagjait a PIK. A közösségi ház első alkalommal rendezett zártkörű karácsonyváró ünnepséget, ahová kilenc család érkezett. Az eseményen az önkormányzat által küldött ajándékcsomagokat Ódor Katalin, a közösségi ház igazgatója adta át a családoknak. Emellett a rendezvény sikerét látva megjegyezte, reméli, hogy hagyományt teremthetnek a rendezvényből és jövőre a karácsony közeledtével még több családot láthatnak vendégül, még több csillogó szempár üli majd körbe az ünnepi asztalt.

pik01_bentr

Ebben bízik Nagyné Lauth Tünde, az egyesület elnöke is, aki elmondta, hogy tagjaik közt nemcsak nagycsaládosok, hanem két- és egygyermekes rászoruló családok is vannak, akiknek szintén nagy segítséget jelentett az ünnepek előtti támogatás.

Szerencsére az elmúlt időben rengeteg segítséget kaptunk, adományboltunkba is sok felajánlás érkezett. Bízunk a támogatókban, illetve abban, hogy közösen egyre több család arcára varázsolhatnak mosolyt.

bp18.hu, Csernai Mariann

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva