Kitüntetést kapott a Budapest Airport

Szerző • 2015-10-09 • Hírek, Közlekedés Kitüntetést kapott a Budapest Airport bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva606

Nemzetközileg is fontosnak tartott díjat kapott a Budapest Airport az évi 4-20 milliós utasforgalmú repülőterek kategóriájában. Az „Év Repülőtere” elnevezésű cím újdonsült tulajdonosa a CAPA Centre for Aviation-től, a világ egyik vezető légi közlekedési piackutató és elemző szervezetétől kapta az elismerést.

A Budapest Airport közleményében az áll, hogy a „CAPA Aviation Awards for Excellence”, vagyis az „Év Repülőtere” elismeréseket Helsinkiben osztották ki egy díjátadó gála keretében. Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója vette az elismerést, amit az évi 4-20 millió utasforgalmú repülőtér kategóriájában lehetett megszerezni.

A szakma egyik legrangosabb kitüntetését olyan légitársaságok és repülőterek számára ítélik oda, amik az iparágban tapasztalt, gyorsan változó környezethez példamutató módon tudnak alkalmazkodni, új irányokat, stratégiákat tárnak fel, amit később mások is hasznosíthatnak.
A díjat két független nemzetközi szervezet, a CAPA, valamint a Heidrick & Struggles saját kutatási eredményei alapján egy nemzetközi bíráló testület adja át a nyerteseknek.

„Különösen fontos visszajelzés nekünk a Év Repülőtere-díj, hiszen a Budapest Airport forgalma folyamatosan rekordokat dönt és utasaink kedvező visszajelzései mellett sokat jelent, hogy a CAPA, mint a világ egyik vezető piackutató és elemző cége szakmai szinten is elismeri a munkánkat.” – nyilatkozta Jost Lammers, Helsinkiben.

Hozzátette: „Az Év Repülőtere-díj az egyik legfontosabb elismerés, amit a budapesti repülőtér megszerzett, ehhez a bővülő magyar turisztikai kínálat, valamint a kedvező és támogató gazdasági környezet mind hozzájárult.”

Az 1990-ben alapított CAPA Centre for Aviation a világ egyik legismertebb és legnagyobb nemzetközi piackutató, elemző és adatszolgáltató cég a légiközlekedésben. A Budapest Airport Zrt. által üzemeltetett Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér Magyarország öt nemzetközi repülőtere közül a legnagyobb és a legismertebb.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva