Kivontak egy népszerű üdítőt, vegyszerszagú volt

Szerző • 2018-06-20 • Hírek, Közélet Kivontak egy népszerű üdítőt, vegyszerszagú volt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva678

Sok Janát kivont a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mert páran jelezték, hogy vegyszerre emlékeztető szaguk van, és opálos, úszó, lebegő pelyheket láttak úszkálni bennük.

A probléma a másfél literes Jana eper és guava ízű üdítőitallal volt, a bejelentések után a hivatal laboratóriumban is tesztelte az ízesített vizeket, a tesztek alátámasztották a bejelentőket.

“A hatósági eljárás folyamatban van. A Nébih felhívja a vásárlók figyelmét, hogy amennyiben vásároltak a termékből, és a palackban fehér, lebegő szennyeződést tapasztalnak, illetve vegyszeres szagot éreznek, ne fogyasszák azt el!” – írták.

A hatóság kéri, hogy ha egy megvásárolt élelmiszerrel kapcsolatosan kifogást tapasztalnak, akkor – a szükséges adatok megadásával – a jövőben is értesítsék a hivatalt az ingyenesen hívható ZöldSzámon (06/80/244-263) vagy a Nébih Navigátor mobilalkalmazás segítségével!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva