Kivonul Magyarországról a portugál légitársaság

Szerző • 2016-01-20 • Hírek, Közlekedés Kivonul Magyarországról a portugál légitársaság bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva746

Idén áprilistól felfüggeszti budapesti járatait a TAP Portugal légitársaság – közölte a cég magyarországi képviseletvezetője, Szolnok Péter a Magyar Hírlappal. A vezető elmondta, hogy a légitársaság élére tavaly új vezetés került, amely 2016-ban egy más működési koncepcióval és stratégiával próbál érvényesülni.

Nem csak a magyarországi járatok szűnnek meg, hanem olyanok is, mint a bukaresti, a göteborgi, a hannoveri vagy a zágrábi.

”Annak ellenére döntött a budapesti járatok felfüggesztéséről az új vezetés, hogy a budapesti útvonal a 2004-es nyitás óta folyamatosan nőtt, magas, átlagosan hetvenszázalékos kihasználtsággal üzemelt – mondta az MTI-nek Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója.

A Global Traveler utazási havilap olvasóinak szavazata alapján a TAP 2011-ben megkapta az év Legjobb Európai Légitársaságának címét. A társaságot 1945-ben alapították.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva