Klíma Kupa – zöld “tankönyv” a jövőnkért

Szerző • 2020-04-24 • Hírek, Zöld környezet Klíma Kupa – zöld “tankönyv” a jövőnkért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva235

Elérhetőek a népszerű Klíma Kupa verseny kreatív kihívásai, hogy minden korosztály játszva tanulhasson a klímavédelemről – olvastuk a bp18.hu/klimabarat oldalon. A kerületi óvodák és iskolák két hónapon át oldottak meg klímavédelemhez és fenntarthatósághoz kapcsolódó kihívásokat a Klíma Kupa verseny keretén belül, melynek során több, mint 1500 gyermek 3700 alkotáson keresztül mutatta be kreativitását. Most mindenki számára elérhető a Klíma Kupa foglalkoztató kiadványa, amely nem csak az óvodákban és iskolákban, de otthon is kitűnően használható a klímavédelem és fenntarthatóság témáinak játékos, szórakoztató megismeréséhez. A pedagógusok mellett ajánljuk minden szülő, óvodás és iskolás figyelmébe. A kiadvány letölthető a cikken keresztül is. Kalandra fel!

A kiadványban szereplő kihívások segítenek abban, hogy a gyerekek elsajátíthassák azt az innovatív gondolkodásmódot, amelynek eredményeként később klímatudatos felnőttekké, vagy épp a klímavédelem úttörőivé válhatnak.

A kiadványt IDE KATTINTVA tölthetik e!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva