Kokainnal a gyomrában kapták el a reptéren – videó!

Szerző • 2015-05-06 • Hírek, Közbiztonság Kokainnal a gyomrában kapták el a reptéren – videó! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1172

Harminc darab kábítószert tartalmazó kapszulát próbált a testében becsempészni Magyarországra egy venezuelai nő Budapesten a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Egy venezuelai nő érkezett Budapestre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre Zürichen keresztül Brazíliából. A zöld folyósón áthaladó utast a pénzügyőrök megállították és miután nem jelentett be semmit, tételes vámvizsgálatot tartottak. Átvizsgálták a kézi poggyászát és a ruházatát is, de nem találtak semmit – írja a NAV Facebook-oldalán.

kokain_bent

Az utas a vizsgálat során végig nagyon segítőkész és közreműködő volt, de feltűnt, hogy meglehetősen feszülten viselkedik. Emiatt úgy döntöttek a pénzügyőrök, hogy CT vizsgálatot is tartanak, ezért a nőt kórházba szállították.

Az eredmény igazolta a gyanút, a vizsgálatból ugyanis kiderült, hogy 30 darab kapszula van az utas testében. A kapszulákban található anyagon végzett kábítószerteszt megállapította, hogy az kokain. A kapszulákból összesen 328,86 gramm mennyiségű kokain került elő, amely majdnem 470 halálos adagnak felel meg.

kokain01_bent

A lefoglalt kábítószer becsült értéke megközelíti az 55 millió forintot.

A pénzügyőrök az előkerült kábítószert lefoglalták és az utassal együtt átadták a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságnak, ahol feljelentést tettek kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Idén eddig összesen 46 esetben megközelítőleg 20 kilogramm kábítószert foglaltak le a pénzügyőrök a repülőtéren.

(Fotók: Nemzeti Adó- és Vámhivatal)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva