Kolumbiai csapat volt a legjobb a budapesti cirkuszfesztiválon

Szerző • 2016-01-12 • Hírek, Könnyű Kolumbiai csapat volt a legjobb a budapesti cirkuszfesztiválon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva887

A csütörtökön kezdődött a11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon tizenhét ország harminc produkciója versengett a zsűri és a nézők szavazatáért. A legjobb végül egy kolumbiai csapat lett, akik a The Gerlings néven futnak.

A legjobbnak járó Arany Pierrot díjat a magasdrót számmal érték el, ezzel a teljesítménnyel két magyar csoportot is megelőztek: hazánk legjobbjai egy-egy bronzérmet vehettek át.
A közönség csütörtökön és vasárnap az A műsor produkcióit, pénteken és szombaton a B program előadásait nézhette meg a városligeti cirkusz porondján.

A nemzetközi szakemberekből álló zsűri ezüst díjjal jutalmazza az orosz Skokov csoport hintaszámát és az Egyesült Államokból érkezett Flying Farfans csapat artista produkcióját, bronzérmet pedig a magyar Trio Power Line és a Silver Power csoportokon kívül a romániai X-treme Brothers, a spanyol Nicol Nicols és a portugál Dias Family kap – közölte az MTI-vel vasárnap az eseményt rendező Fővárosi Nagycirkusz.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva