Koncert a ferihegyi 1-es terminál utascsarnokában

Szerző • 2017-10-19 • Hírek, Programok Koncert a ferihegyi 1-es terminál utascsarnokában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1133

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon nagyszabású koncertet ad 2017. október 22-én 19.30 órakor a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus a Talamba Ütőegyüttes és a Vörösmarty Gyermekkar közreműködésével. A hangverseny helyszíne nem más, mint a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér műemlék 1-es termináljának utascsarnoka.

A koncert műsorán a legnépszerűbb elő magyar zeneszerző, Vajda János művei mellett Carl Orff Carmina Buranaja szerepel, Rácz Rita, Szerekován János és Haja Zsolt szólisták tolmácsolásában, Somogyi-Tóth Dániel vezényletével.

A Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának támogatásával létrejövő koncert szünetében a repülőtér kilátóterasza és kantinja nyitva tart, valamint pódiumbeszélgetésre is sor kerül Vajda János zeneszerzővel és az előadókkal, melynek moderátora Gróf Miklós.

Jegyek válthatók:

https://www.jegy.hu/program/koncert-a-liszt-ferenc-nemzetkozi-repuloteren-84147/396165

A helyszínen a parkolás ingyenes, a Deák térről pedig az Aeropark repülőmúzeum Malév nosztalgiabuszai indulnak Ferihegyre 18.30 órakor, és a hangverseny után vissza 22.00 órakor. A járatokon a megvásárolt koncertjegyek érvényesek, de regisztrálni szükséges, melyet ide kattintva lehet megtenni.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva