Könnyebb lesz parkolni a KÖKI Terminálban

Szerző • 2015-07-30 • Hírek, Közlekedés Könnyebb lesz parkolni a KÖKI Terminálban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1287

A Fővárosi Önkormányzat megrendelésére, a BKK előkészítésében és lebonyolításában a már meglévő parkolók átalakításával – és folyamatos üzemelésük mellett– megújul a Kőbánya-Kispest felszíni P+R Parkoló és a KÖKI Terminál P+R Parkolóház.

Az átalakítás részeként mindkét parkolóban fejlesztik a parkolási rendszert, aminek köszönhetően modern fizető automatákat, be- és kiléptető terminálokat és rendszámfelismerő rendszert telepítenek. Az augusztus 1. és 8. között zajló építési munkálatok során a felszíni parkoló nem üzemel majd, csak a parkolóház használata lesz lehetséges.

A teljes felújítás összesen 23,8 millió forintból valósul meg, várhatóan 2015. augusztus 18-ig. A korszerűsítés eredményeként a jelenleg két különálló részt alkotó külső és belső parkoló egységes rendszerként üzemel majd. A felújítást követően az önműködő sorompókkal ellátott külső területen korszerű parkolás-technikai készülékeknél lehet majd parkolójegyet húzni, és a díjat kifizetni.

Az új készülékeknél lehetőség lesz továbbá gombnyomásra élőszavas segítséget, vagy információt kérni munkatársainktól, akik továbbra is dolgoznak a KÖKI Terminál parkolóházban, ahol a parkoló bérleteket árusítják.

A jegyek és bérletek ára a felújítás után sem változik! Azok augusztus 8-ától változatlan áron megvásárolhatók a KÖKi Terminál P+R parkolóházban, a BKK parkoló kezelő munkatársainál.

További részletekért kattintson ide!

bkk.hu

(Címlapkép: http://www.civertannews.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva