Korlátozott ügyintézés az ünnepek alatt

Szerző • 2015-12-19 • Hírek, Közélet Korlátozott ügyintézés az ünnepek alatt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva938

Korlátozott ügyintézés a Foglalkoztatási Osztályokon és a Kerületi Hivatalok Foglalkoztatási Osztályain, az Ady E. utcai okmányiroda pedig december 21-től, január 4-ig zárva tart, ügyintézés az Üllői út 445. szám alatt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat foglalkoztatási és közfoglalkoztatási központi szerverparkjának költöztetése miatt 2015. december 28. 13 órától 2016. január 4. éjfélig Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztályán és a Kerületi Hivatalok Foglalkoztatási Osztályain az informatikai rendszerek nem érhetőek el, ezért korlátozott működés biztosított ebben az időszakban.

Az ügyfélfogadás ezen időszak alatt is működik, azonban csak a papír alapú ügyintézés biztosított, illetve általános tájékoztatásra lesz lehetősége az ügyintézőknek.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a fenti időszakra tervezett ügyintézéseknél a korlátozást figyelembe venni szíveskedjenek. Az esetlegesen felmerült kellemetlenségért szíves megértésüket és elnézésüket kérjük.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. december 21 – 2016. január 4-ig a BFKH XVIII. Kerületi Hivatala Okmányiroda 1181 Budapest Ady E. utca 100. sz. alatti ügyfélszolgálati irodája zárva tart.

Ügyintézés a XVIII. ker. Üllői út 445. sz. alatti Kormányablakban lehetséges.

(Címlapkép: http://www.almaimotthona.hu/vasarnapi-zarva-tartas-kerdeserol-szakszeruen.html)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva