A kerületben fokozatosan újranyitnak a játszóterek és sportpályák (FRISSÍTVE)

Szerző • 2020-05-14 • Hírek, Közélet A kerületben fokozatosan újranyitnak a játszóterek és sportpályák (FRISSÍTVE) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva196

Somody László képviselő Facebook-oldalán írta azt, hogy korábban és most is úgy gondolja, amint azt a járványügyi helyzet lehetővé teszi, meg kell kezdeni Pestszentlőrinc, Pestszentimre biztonságos újraindítását, a korlátozások fokozatos megszüntetését. Május 15-től megnyílnak a Búvár Kund a Martinovics és a Szemere István téri játszóterek és elkezdődhetnek az edzések a sportpályákon. Szaniszló Sándor polgármester is posztolt a közösségi oldalán, és azt írta, hogy a zárt sportlétesítmények, uszodák zárva maradnak, de az összes szabadtéri pálya kinyit, így a Bókay-kert is.

“A veszélyhelyzet kihirdetése után szinte azonnal lezártuk a játszótereinket, sportpályáinkat azért, hogy lassítsuk a vírus terjedését. A napi számok, és a budapesti helyzet most azt mutatja, lehetőségünk van a tulajdonosi jogkörben hozott korlátozások lazítására. A mai napon úgy döntöttünk, május 15-től megnyitjuk a Búvár Kund a Martinovics és a Szemere István téri játszótereket, lehetővé tesszük edzések megtartását sportpályáinkon. Tesszük mindezt úgy, hogy a felnőttektől a játszótereken a maszkhasználatot és egymástól 2 méter távolság megtartását kérünk! Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!” – írta bejegyzésében a képviselő.

“Május 15-től, módosított nyitvatartással és biztonsági házirenddel megnyitjuk szabadtéri sportpályáinkat, játszótereinket, és a Bókay-kertet. Az uszodák és a zárt létesítmények továbbra sem látogathatók, a szabadtéri sportpályák, dühöngők, fitness parkok pedig csak szigorú szabályok mellett. Kérünk mindenkit, tartsák be a szabályokat, a biztonságos távolságot, és a módosított házirendekben foglaltakat! Mert a járvány nem múlt el, vigyáznunk kell magunkra. Vigyázzunk egymásra!” – írta a polgármester.

Képünk illusztráció!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva