Korszerűbb lett a Vilmos Endre Uszoda

Szerző • 2019-10-07 • Fejlesztések, Hírek Korszerűbb lett a Vilmos Endre Uszoda bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1006

A Vilmos Endre uszodában az eddig megszokott fa ablakok elöregedtek, illetve energetikai és fenntarthatósági szempontból is megérettek már a cserére. A munkálatok után az energia-megtakarítás mellett feltehetően az úszóközönség komfortérzetét is javítani fogja a végeredmény – írta a varosgazda18.hu.

Az uszodában a nyár végén rengeteg ablakot cseréltek ki, így megtörtént a férfi öltöző folyosói körablakok cseréje, összesen 6 db 90 cm–es átmérőjű ablaké, ugyanígy a női öltöző folyosóján is kicserélték a kör alakú ablakokat, ott is 6 db 90 cm–es átmérő műanyag nyílászáró került beépítésre. A legnagyobb feladatot a kétoldali íves véghomlokzatokat alkotó ablakok cseréi jelentették, ezek összfelülete összesen 200 négyzetméter. 24 db egyedi méretű íves ablak és 208 db 90 x 90cm-es ablak található összesen a véghomlokzatokban. A medencetérben ablakcsere, könyöklő és párkány beépítése, illetve pótlása is történt.

Forrás: varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva