Korszerűsödnek uszodáink

Szerző • 2020-08-24 • Fejlesztések, Hírek Korszerűsödnek uszodáink bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva217

Két kerületi uszoda is zárva tart augusztus 31-ig, de mindkét intézmény korszerűbb és komfortosabb lesz a felújítások után.

A Városgazda18 Facebook-oldalán számolt be a felújításokról. Mint írták, a Vilmos Endre Uszodában a medence túlfolyó vályúját javítják, továbbá kicserélik a férfi zuhanyzó alatt a teljes szennyvízelvezető rendszert. Ezekkel a munkákkal párhuzamosan a férfi öltözők ablakait is kicserélik korszerű nyílászárókra. Az üzemeltetési költségeket jelentősen csökkenti majd, hogy az uszodai vízhálózatra rákötik a létesítmény saját kútját. Eddig az uszoda vízellátását vezetékes hálózatról és a saját kútból vegyesen oldották meg, ezentúl a saját kút gondoskodik majd a szükséges vízmennyiségről.

Melegebb, komfortosabb lesz a hideg időszakokban a Kastélydombi Uszoda medencetere, ahol teljes egészében hőszigetelték a helyiség Sportkastély felőli falát, és újabb két radiátort szereltek fel az eddigiek mellé. Az uszoda viharkáros és omladozó vakolatát is kijavították.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva