Köszöntötte az önkormányzat a diákolimpia dobogósait

Szerző • 2014-12-10 • Hírek, Sport Köszöntötte az önkormányzat a diákolimpia dobogósait bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1073

A közeledő év vége ismét emlékezetes maradhatott a kerület sportos fiatalembereinek és lánykáinak. December 4-én, az önkormányzat köszöntötte a 2013-14-es diákolimpiai kiírás országos versenyein dobogós helyezést elérteket.

A közeledő év vége ismét emlékezetes maradhatott a kerület sportos fiatalembereinek és lánykáinak. December 4-én, az önkormányzat köszöntötte a 2013-14-es diákolimpiai kiírás országos versenyein dobogós helyezést elérteket. Oly sokan voltak, hogy majdcsak szűknek bizonyult az egyébként tágas Új Tündérkert étterem. A versenyeken száznál több arany-, ezüst-, vagy bronzérmes sportoló, s a felkészítő edzőik és tanáraik voltak a főszereplők.

Az önkormányzatot képviselendő ott volt az ünnepségen Szarvas Attila, Galgóczy Zoltán és Lévai István Zoltán alpolgármester.
Atléták, birkózók, sumózók, úszók, karatésok, teniszezők, sportlövők, kézilabdázók, labdarúgók, ritmikus gimnasztikázók, kajak-kenusok és korfballosok vehették át az elismeréseket.
Clipboard06

Nem véletlen, hogy az I. korcsoportos, olimpiai aranyérmet nyert Gloriett-focisták szüleinek külön asztala volt. Ugyanúgy ott voltak most is az ünnepségen, mint májusban a fonyódligeti országos döntőn, ahol nem lehetett megállítani a legényeket.

Clipboard05

Miután az egységes és elegáns csapat átvette az elismerést, az egyik játékos, Tóth Dániel édesanyja mondta el a siker titkát.
-Azon túl, hogy jó, egymás gondolatát is ismerő fiúkból áll a csapat, az elismerés a szakembereké. Amit Varga István és a segítője, Gombos László megtett ezekért a srácokért, az több mint elismerésre méltó. Az előtt meg kell hajolni. Persze hogy jöttek a győzelmek, jött a sikerélmény, s ilyen idős korban ez hihetetlen hajtóerő. Meg azért talán mi, a „szülői munkaközösség” is benne van egy kicsit a fiúk olimpiai aranyérmében…

bp18.hu, Róth Ferenc

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva