Közeleg a 17. Budapesti Nagy Sportágválasztó

Szerző • 2015-09-03 • Hírek, Sport Közeleg a 17. Budapesti Nagy Sportágválasztó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1414

A Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI elnevezésű rendezvényen edzők, szakemberek segítségével és közreműködésével több, mint 100 sportágat lehet kipróbálni Budapesten, a Merkapt Maraton Sportközpontban. A látogatók számára díjmentes rendezvényen a gyerekek találkozhatnak híres példaképeikkel (élsportolókkal, olimpikonokkal) is.

A már hagyománnyá vált, nagy sikerű Nagy Sportágválasztó szervezőinek célja továbbra is az, hogy felhívják a figyelmet a rendszeres fizikai aktivitás és az egészséges életmód fontosságára.

A programsorozat első, pénteki napja kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, a szombati, „családi” napon, pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, hogy melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben az élete részévé válik a gyermeknek.

A kétnapos eseményt teljes mértékben zárt területen tartják – a helyszínt úgy kell elképzelni, mint egy kiállítást, aminek bárki a részese lehet.

Nyitva tartás: 9 órától 17 óráig.
Cím: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A
Időpont: 2015. szeptember 18-19.

forrás és fotó: sportagvalaszto.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva