Közelegnek a TableFree éttermi napok

Szerző • 2015-11-06 • Hírek, Könnyű Közelegnek a TableFree éttermi napok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva745

November végén harmincnál is több budapesti étteremben juthatunk hozzá kedvezményes ebédekhez és vacsorákhoz. Az alkalmat a TableFree étterem-foglalási portálnak köszönhetően ragadhatjuk meg.

A turisták és a magyarok körében is népszerű a kezdeményezés már nem új keletű: 2011 nyarán indult el. Nem csak az éhes emberek, de az éttermek is profitálhatnak a csaknem egyhetes programsorozatból – ők ugyanis visszatérő vendégeket is szerezhetnek.

Az éttermek között szerepelnek japán, mexikói, olasz, orosz és indiai ízekkel szolgáló vendéglátóhelyek is, melyekben 3300 és 5500 forintos, háromfogásos ebéd- és vacsoramenüt is választhatnak azok, akik előzetesen asztalt foglalnak az étteremhét honlapján.

A weboldalon részletes információk szerepelnek arról, mely éttermek vesznek részt az akcióban és milyen fogásokat kínálnak vendégeiknek. Egyes vendéglátóhelyek a legkedveltebb fogásaikat kínálják alacsonyabb áron, míg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre.

Foglalásaikat már megtehetik meg az érdeklődők – mondta el szerdán Alex van Damme, a magyarországi TableFree éttermi asztalfoglalási rendszer ügyvezetője az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Budapesten.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva