Közérdekű: sűrűbben járnak a reptéri buszok jövő hét péntektől.

Szerző • 2018-05-11 • Hírek, Közlekedés Közérdekű: sűrűbben járnak a reptéri buszok jövő hét péntektől. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva731

Mióta csak megjelent, hatalmas népszerűségnek örvend a reptéri busz. Ez egyfelől jó hír, másfelől viszont rossz, hiszen eddig a buszok fél óránként jártak, ez pedig túl ritkának bizonyult. A BKK meghallgatta az utasok panaszait, és cselekedett, Jövő péntektől kényelmesebben utazhatunk a 100E buszon, hiszen kedvezően változik a menetrendje.

A járatok fél óra helyett 20 percenként közlekednek majd a két végállomásról, a Deák Ferenc térről és a Liszt Ferenc Repülőtérről, ez az egyik jó hír.

A másik, hogy korábban is indul és későbbig jár a busz: a Deák térről 3 óra 40-kor indul az első járat, a repteret pedig éjjel 1 óra 20 perckor hagyja el az utolsó – jelentette be Tarlós István főpolgármester az Infostart tudósítása szerint, ahol egy hanganyagot is közzé tettek.

Harmadrészt, az éjszakai kiszolgálás javítása érdekében a repülőtér és Kőbánya-Kispest között közlekedő 200E járat egész nap fog járni.

Forrás: infostart.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva