Közösségi kert alapítás! Önnek is ott a helye!

Szerző • 2014-07-18 • Egyéb, Fejlesztések, Közélet, Oktatás, Pályázat, Zöld környezet Közösségi kert alapítás! Önnek is ott a helye! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3368

Hogyan termeljünk a Lakatoson paradicsomot?
MEGHÍVÓ  a Budapest, XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre első közösségi kertjének alakuló előadásaira. Közösségi kertet alapítanak, a kerületben elsőként, legyen jelen Ön is, mert gazdálkodni a lakótelepen is lehet! 

Ezúton szeretnénk meghívni Önt Budapest, XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre első közösségi kertjének megalapítására indított előadássorozatra.
Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő közösségi kertek végre kerületünkben is elérhetővé válnak. A Fővárosi Önkormányzat TÉR_KÖZ pályázata és Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata támogatásával kerül létrehozásra a Lakatos lakótelepen a kerület első közösségi kertje. A cél az, hogy egy olyan egészséges szabadidős tevékenységi lehetőséget biztosítsunk, melynek segítségével a közösség összetartásán túl megtapasztalhassuk a természet csodáit.Az előadások célja, hogy megismertessük a Lakótársakat a közösségi kert adta lehetőségekkel, a kerthasználat szabályaival és bepillantást engedjünk a városi kertek csodálatos világába.

Az előadásokat neves előadók, többek között a Corvinus Egyetem Kertészettudományi kar tanszékeiről meghívott tanárok tartják.

Az előadások helye:              Lakatos úti (Eötvös) iskola ebédlője
Az előadások ideje:               minden kedden 18:00-tól
A következő előadás             2014. július 22. 18:00 órakor

Az előadások ingyenesek.
Az előadásokon minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Üdvözlettel

Budapest Főváros XVIII. kerület                                                                Agora Lokálpatrióta
Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata                                                           Egyesület
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva