ÁLLÁS – legyen a KSH összeírója!

Szerző • 2020-02-18 • Hírek, Közélet ÁLLÁS – legyen a KSH összeírója! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1127

A Központi Statisztikai Hivatalnak az Agrárcenzus, 2020 adatfelvétel végrehajtásához 7500 összeíróra van szüksége. Ahhoz, hogy ezt a létszámot biztosítani tudják, összeírói toborzást indítanak. Az állásra március végéig lehet jelentkezni, a munkavégzés júniusban lesz, mutatjuk a részleteket.

Az összeíró feladata a megadott körzetbe tartozó címek felkeresése, azokon a kérdőív adatainak kikérdezése. Egy összeíróra 40–160 cím összeírási feladata jut. Az adatfelvétel kizárólag a KSH által biztosított tableten történik, a kikérdező program által vezérelt módon. Ezért azok érdeklődésére számítanak, akik számára nem okoz gondot a tablet kezelése, van e-mail elérhetőségük, jó a kommunikációs képességük, a munka elvégzéséhez megfelelő (júniusban naponta átlagosan 4 óra) szabadidővel rendelkeznek, és hajlandóak részt venni május első felében egy megadott napon egy 5 órás oktatáson.

Adatai megadásával és az adatkezelési nyilatkozat elfogadásával jelezheti felénk részvételi szándékát a 2020. évi Agrárcenzus összeírói feladatainak ellátásában. Ezt követően a kiválasztott jelentkezőket elektronikus levélben tájékoztatjuk. Velük a megbízási szerződés megkötésére egy eredményes e-learning vizsgát követően kerül sor, ahol a legfontosabb összeírással kapcsolatos ismeretek elsajátításáról kell számot adni, egy előzetesen megküldött rövid tananyag alapján.

Jelentkezni a KSH weboldalán ide kattintva tud

A felületen a jelentkezésre 2020 március végéig van lehetőség, a kiválasztásra 2020 áprilisában kerül sor. Várjuk jelentkezését! Tájékoztatjuk, hogy a jogi szabályozó környezet nem teszi lehetővé korbetöltött öregségi nyugdíjasok foglalkoztatását.

További információért kattintson ide!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva