Kulturáltabb rendelők

Szerző • 2018-02-25 • Hírek, Közélet Kulturáltabb rendelők bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva685

Elkészült a XVIII. kerületi egészségügyi intézmények tavaly meghatározott karbantartási és festési munkáival a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. Ennek eredményeként a betegeket kulturáltabb környezet fogadja kilenc orvosi rendelőben.

A városüzemeltető cég az elmúlt időszakban kilenc rendelőben végzett különböző jellegű felújításokat. A Kondor Béla sétányon lévő felnőtt háziorvosi rendelőben külső nyílászárókat cseréltek, szigetelték az előtetőt, továbbá tisztasági festést végeztek.

Az Attila utcai gyermek háziorvosi rendelőben kifestették a várókat, s tiszta falak fogadják a betegeket a Cziffra György utcai és a Dolgozó úti háziorvosi rendelőben is. Utóbbi helyen az elöregedett faszerkezetű válaszfalat műanyagra váltották.

A Pintér Kálmán Szakrendelőben nemcsak festettek, hanem lámpatesteket is cseréltek. A Városgazda szakemberei környezetbarát és energiatakarékos LED-világítást építettek ki az intézményben.

A Póth Irén utcai gyermekorvosi rendelő védőnői részlegén felújították az illemhelyeket, és az öltözőben kicserélték a burkolatot. A Zsebők Zoltán Szakrendelőben az esővízlefolyók cseréje mellett festési munkák is folytak, és – egyebek mellett – felfrissített falfelület fogadja a betegeket a Vándor Sándor utcai háziorvosi rendelő emeleti folyosóján is.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva