Kutyacsaládot mentettek a rendőrök Csepelen

Szerző • 2020-10-13 • Hírek, Könnyű Kutyacsaládot mentettek a rendőrök Csepelen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva120

Csepelen, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei mellé egy autós gurult és közölte, hogy a Budafoki úti kereszteződésnél egy kiskutya rohangál az úttesten a járművek között – számolt be a mentőakcióról a BRFK a Facebook-on. A rendőrök a kereszteződésnél meglátták a fekete kutyakölyköt, ezért megkülönböztető fényjelzéssel megálltak a külső sávban, és biztonságba helyezték a kiskutyát és utána jött a meglepetés.

A kutyakölyök azonban hangos nyüszítésbe kezdett, ekkor vették észre a rendőrök, hogy az út melletti füves területen további két kiskutya is van és az anyakutya, aki mellső lábára sántított. A rendőrök az esőben teljesen elázott, remegő és átfázott kutyákat betették a rendőrautóba, hogy felmelegedjenek.

A járőrök értesítették az állatvédőket, eközben egy közeli üzletben etetőtálkákat és kutyaeledelt vásároltak és megetették a kutyacsaládot. Az állatvédők gondoskodtak a kutyák elszállításáról, valamint orvosi vizsgálatukról.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva