Kutyás fesztivál a Bókay-kertben

Szerző • 2018-07-18 • Hírek, Könnyű, Programok Kutyás fesztivál a Bókay-kertben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3427

Kutyaugatástól lesz hangos július 21-én a Bókay-kert, ekkor rendezik meg ugyanis az I. DogMopolitan Jótékonysági Kutyafesztivál. Lesz minden, mi kutya és gazdi szem-szájnak ingere: játékok, bemutatók, könnyűzenei koncertek, mindemellett nagy szerepet kapnak a felelős állattartással, állatvédelemmel kapcsolatos szakmai előadások, beszélgetések, tapasztalatcserék. A szakma neves képviselői vezetik be a gazdikat, a kutya- és állatbarátokat a különböző témák részleteibe.

A szakmai előadásokon minden kutyatartó megtalálhatja a számára legérdekesebb témát: kedvenceink egészsége, helyes nevelése, táplálása, mozgatása, de megismerhetjük a segítőkutyák feladatait is. A kutyatartás szinte minden momentuma sorra kerül a fesztiválon a kiskutya megérkezésétől egészen a fájdalmas búcsúig.

Az előadásokat és bemutatókat színes kirakodóvásár kíséri, ahol a kutyás termékek mellett bemutatkozik számos fajtamentő – és állatvédő egyesület.

A programokról ide kattintva tájékozódhat!

Forrás: zoozoo.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva