Legendás magyar filmekből tartanak vetítéseket a Főpolgármesteri Hivatal udvarán

Szerző • 2020-07-20 • Hírek, Kultúra Legendás magyar filmekből tartanak vetítéseket a Főpolgármesteri Hivatal udvarán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva376

A Főpolgármesteri Hivatal “virágos udvarában” e hét pénteken, szombaton és vasárnap, valamint a jövő hét végén ingyenes vetítéseket tart a Budapest Film olyan legendás magyar filmekből, amelyek Budapesten játszódnak, megidézik egyedi hangulatát – írta a főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely hozzátette: a Budapest Film új vezetése a koronavírus-járvány kezdetétől újabb és újabb ötletekkel igyekezett minél többet megadni klasszikus moziérzésből a nézőknek, az óvatos újranyitásnak pedig szimbóluma lett a fővárosban a “Budapest Kertmozi” rendezvénysorozat elindítása. A kerületekkel közösen szervezett vetítések egytől egyik telt házzal mentek és mennek.

A kertmozizásból – mint írta – nem maradhat ki a Városháza sem. A részletes műsor és a regisztrációs felület megtalálható a https://bpkertmozi.hu/programok/ oldalon – közölte Karácsony Gergely.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva