Lélektani sikerrel kezdtünk – PLER-győzelem

Szerző • 2015-03-04 • Hírek, Sport Lélektani sikerrel kezdtünk – PLER-győzelem bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva817

Fontos pontokat gyűjtött be a PLER-Budapest az alsóházi rájátszás (7-12. hely) első mérkőzésén a Lőrinci Sportcsarnokban.

Fontos pontokat gyűjtött be a PLER-Budapest az alsóházi rájátszás (7-12. hely) első mérkőzésén a Lőrinci Sportcsarnokban, február 27-én: négy góllal, 29-25-re nyert a Mezőkövesd elleni találkozón.

A sikeres rajt, ha nem is töltheti el hurrá-optimizmussal a társaságot, de feltétlenül tartást, önbizalmat adhat a csapatnak, amelyik nehéz sorozat előtt áll. A következő három találkozót (sorrendben a Cegléd, a Gyöngyös és a Balmazújváros ellenit) ugyanis idegenben vívja.

Fegyelmezett, jó játékkal kezdte, folytatta és fejezte is be a rájátszás első találkozóját, a Mezőkövesd ellenit a lőrinci csapat. Igaz, az első félidőben még a sarkunkban volt az ellenfél (13-13), de a folytatásban aztán megmutatták a játékosaink, hogy ki az úr a háznál. Ha nem is fölényes, de magabiztos győzelmet arattak (29-25), ami jó belépő lehet a nem éppen könnyűnek ígérkező folytatásra.

Az idegenbeli sorozat első meccsére március 6-án kerül sor, Cegléden.

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva