Lendületbe hozzuk kondicionáló tornával!

Szerző • 2014-08-25 • Család, Egészség, Könnyű Lendületbe hozzuk kondicionáló tornával! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1578

A rendszeres torna nélkülözhetetlen testünk egészségmegőrzéséhez. Segítünk hát önnek a rendszeresség betartásában; a 18. kerület „Lendületbe Hozzuk!” programján belül már ingyenes kondicionáló tornákra is járhat. Az edzések minden hétfőn 17.00 órától a Park Aerobik Centerben érhetőek el.

Miért jó a kondicionáló torna?

Rendszeres tornával megőrizhetjük izomzatunk rugalmasságát, javíthatjuk ízületi mozgékonyságunkat. Segíthet a helyes testtartás elérésében, megtartásában. Erősíthetjük általa állóképességünket és karbantartjuk szív és érrendszerünket, valamint légzőrendszerünket. Segíthet megelőzni a csontritkulás kialakulását és csökkentheti a magas vérnyomást is. A rendszeres mozgás nyugtatóan hat idegrendszerünkre, oldja izmainkban felgyülemlett feszültséget, ezáltal megnövekedett koncentrációs képességet és minőségibb alvást biztosít.

fof-br

Gyorsítsa anyagcseréjét

Ugyanígy hatással van anyagcserénkre is, hiszen a felgyorsult anyagcsere jobb emésztést biztosíthat és csökkenthető általa testünk felesleges zsírtömege is. Testünk szemmel látható pozitív változásai után lelkünk is megkönnyebbül, ezáltal magabiztossá válunk. Ki az, aki ezek után kihagyná a hétfői ingyenes Kondicionáló tornát?

circuit_training2-1024x682

Markovits Szilvia az alábbiakat nyilatkozta a foglalkozásról; „A kondicionáló torna egy alapos bemelegítésből áll, utána izomcsoportonként dolgoztatjuk meg a testet, míg a végén egy hosszú nyújtás következik, amelyet rendkívül szeretnek a vendégek. A foglalkozáson egyébként rengeteg gerinctorna, hát és hasizom erősítés van. Ez rendkívül fontos az egészség megőrzése érdekében, és nem utolsósorban a rossz testtartásból adódó fájdalmak megelőzése végett. Az egész óra aerobikra épül, minden gyakorlatot zenére végzünk. A változatosság és a komplexitás kedvéért mindig más eszközöket használunk, mint például a kézi súlyzó, vagy a lábsúly. Korhatárra vonatkozó korlátozás nincsen, tehát aki mozogni vágyik, azt szeretettel várjuk!”

20140818_173755

Edző: Markovits Szilvia

Telefon: +36-70/324-5836

E-mail: parkaerobik10@gmail.com

Hétfő 17.00 órától a Park Aerobik Centerben

(Bókay-kert 1184 Budapest, Szélmalom utca 33.)

 

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva