Lezárult Budapest első részvételi költségvetésének ötletgyűjtő szakasza

Szerző • 2021-01-11 • Hírek, Közélet Lezárult Budapest első részvételi költségvetésének ötletgyűjtő szakasza bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva29

Lezárult Budapest első részvételi költségvetésének ötletgyűjtő szakasza, a következő, várhatóan kora tavaszig tartó időszakban a Városháza és a kerületek munkatársai, szakértői véleményezik, vizsgálják a beérkezett ötleteket – közölte Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán. Az ötletgazdákat az eredményekről tájékoztatva, velük egyeztetve és együttműködve kezdik majd meg tavasszal a következő véleményezési szakaszt – olvasható a főpolgármester bejegyzésében.

Karácsony Gergely kitért arra is, hogy Budapest nagyon nehéz helyzetben van. “A világjárvány okozta gazdasági pusztítás és a kormányzati elvonások közepette a következő hónapok embert próbálóak lesznek” – fogalmazott, hozzátéve: épp a részvételi költségvetés és az ehhez hasonló programok mutatják meg, hogy “kreativitással, közös gondolkodással, nyitottsággal és együttműködéssel még szűkös forrásokból is rengeteget tehetünk azért, hogy Budapest valóban mindannyiunké legyen”.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva