Lopott Citroent törtek a Gyömrői úton

Szerző • 2017-08-13 • Hírek, Közbiztonság Lopott Citroent törtek a Gyömrői úton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva953

Egy férfi a XIII. kerületből ellopott egy Citroent, és onnan egészen a kerületünkig jutott vele, ahol azonban peches lett: balesetet szenvedett.

A tolvaj a XIII. kerületben észrevette, hogy jár az autó motorja, és nem ül benne senki. Ezt kihasználva beült az autóba, és gyorsan elhajtott a helyszínről. Nagyjából 15-16 kilométert mehetett, mert a Gyömrői úton egy szalagkorlátnak hajtott. A zoom.hu megtudta a BRFK-tól, hogy szombaton 3 óra 37 perckor a XVIII. kerületi járőrök a Szemere telepi vasúti átjárónál észrevették, hogy egy összetört autó van az úton, és nincs benne senki.

A rend őrei egy korábbi bejelentésből rájöttek, hogy az autót a XIII. kerületi Lehel térről lopták el, ekkor derült ki, hogy a tulajdonosa úgy szállt ki belőle, hogy a motort járva hagyta. A tolvaj sikeresen elmenekült a baleset helyszínéről, a lap információi szerint a helyszíni szemle folyamatban van, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás és fotó: zoom.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva