Lopott mobil miatt szálltak fel nyomozók egy repülőgépre

Szerző • 2018-04-24 • Hírek, Közbiztonság Lopott mobil miatt szálltak fel nyomozók egy repülőgépre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva820

Egy lopott mobiltelefon miatt kellett visszahívni a ferihegyi futópályáról a Wizz Air Budapestről a spanyolországi Alicantéba közlekedő járatát – írja a 24.hu.

A földi személyzet egy tagjának telefonja tűnt el, és azt feltételezték, hogy az egyik utas lophatta el, ezért riasztották a rendőrséget. A nyomozók felszálltak a repülőtér épületéhez visszahívott gépre és közölték, ha a tettes önként jelentkezik és visszaadja a mobilt, akkor továbbengedik a gépet.

Ekkor hátulról előre sétált egy férfi és egy nő, majd a nyomozók bejelentették, hogy megvan a telefon. A kötelező azonosítási protokoll miatt rendőri jelenlét mellett ezután elkezdték átnézni a repülőgépen lévő csomagokat is.

A telefont a tulajdonosa visszakapta, a gép végül két órás késéssel indult el.

Az ügyben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy személlyel szemben, aki a nyomozás során szabadlábon védekezik – közölte a rendőrség a 24-hu-nak. A repülőgép kifutópályáról történő visszafordítását, valamint a csomagok átvizsgálását a járat földi kiszolgálását végző cég végezte – tették hozzá.

Forrás: 24.hu

Fotó: MTI/Oláh Tibor

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva