Lost In Budapest: egy szörnyen jó projekt

Szerző • 2015-09-11 • Hírek, Könnyű Lost In Budapest: egy szörnyen jó projekt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva935

Öt BMX-es sportoló négy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy a Európa nagyvárosaiban gyakorolják és mutatják be a bringás sportág legszebb trükkjeit. A “Lost In..” elnevezésű sorozat első epizódját Athénban forgatták, és óriási sikert arattak vele. A csapat úgy döntött, hogy a következő epizódhoz Budapest lesz a legalkalmasabb helyszín.

A fiúk minden szép helyet bemutatnak majd a videójukban, hogy ihletet adjanak egy kis BMX-ezésre. Némi kulturális töltettel is megspékelik kreálmányukat, hiszen szeretett fővárosunk rengeteg történelmi nevezetességével bír.

bmx_bent

Az öt sportoló bebizonyítja, hogy Budapest is éppolyan tökéletes helyszín egy tökéletes BMX-es videó számára, mint Athén.

A csapat alaptagjai (Jason Eustathiou, Michal Smelko és Franta Marsalek) felkérték hazánk nagy BMX-esét, Németh Kevint, hogy segítsen nekik feltárni Budapest legjobb helyeit. Az ötödik, vendégszereplő csapattag a spanyol Fernando Laczko lesz, aki a szombaton megrendezésre kerülő Offline Sport Games-szen is tiszteletét teszi.

A projektet a Monster energiaital szponzorálja.

A forgatás szeptember 14 és 20 között zajlik majd Budapesten.

Forrás: Monster Energy

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva