Luxus váróterem épült Ferihegyen

Szerző • 2018-02-01 • Hírek, Közlekedés Luxus váróterem épült Ferihegyen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1146

A Velvet.hu egy sajtóközleményt kapott arról, hogy a Budapest Airport elindította első, szemkápráztató VIP-szolgáltatását a 2A Terminálnál.

Ferihegyen vannak úgynevezett „lounge” várók azoknak, akik az átlagosnál még jobb körülmények között szeretnének időt eltölteni várakozással, de most eggyel emelték a tétet. A szemet kápráztató váróban a közlemény szerint az alábbi szolgáltatásokat lehet igénybe venni:

– dedikált kísérő a teljes repülőtéri tartózkodás idejére;
– gyorsabb be- és kiszállás;
– hordár; és
– privát sofőrös transzfer is kérhető a város és a repülőtér között

Az új dedikált VIP várótól a repülőgéphez és a repülőgéptől biztosított luxustranszferen át a külön utasbiztonsági csatornáig – áll a közleményben.

Az új VIP váró a 2A Terminál indulási szintjén van, ahol minőségi étel- és italkínálat várja az üzleti és egyéb VIP utazókat, akik, ha idejük engedi, a repülőtér egyik éttermének étlapjáról is rendelhetnek. A váróban a legmodernebb technikai eszközök, internetelérés és “különlegesen kényelmes” luxusbútorok állnak a vendégek rendelkezésére.

„A Budapest Airportnál nap mint nap azon dolgozunk, hogy minden utast egyéni igényeinek megfelelően, a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljunk ki. Ennek jegyében épült meg a SkyCourt, és ezért zajlik a B móló kivitelezése is: újabb és újabb infrastrukturális fejlesztésekkel igyekszünk minél teljesebb szolgáltatást nyújtani. Úgy gondolom, az új bud:vip szolgáltatási csomagunkkal és új VIP várónkkal még színesebbé válik a kínálatunk, és azon utasainknak is különleges élményt tudunk nyújtani, akik számára a repülés előtt és a repülés után is kiemelt fontosságú a kényelem, a személyre szabott és exkluzív kiszolgálás. Meggyőződésünk, hogy utasaink örömmel veszik majd igénybe a bud:vip szolgáltatást, amelynek az ára jóval kedvezőbb a hasonló szolgáltatást kínáló EU-s repülőterek átlagárainál,” – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója.

A VIP szolgáltatási csomag telefonon és online egyaránt megrendelhető, mind az induló, mind pedig az érkező utasok számára. További információk a vip.bud.hu oldalon olvashatók.

A szolgáltatásról további részletek a következő weboldalon érhetők el:

https://www.bud.hu/vip

(Fotó: Zellei Boglarka Eva / Budapest Airport)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva