Luxusétterembe is mehetünk a közelgő Torkos Csütörtökön

Szerző • 2016-01-31 • Hírek, Közélet Luxusétterembe is mehetünk a közelgő Torkos Csütörtökön bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1188

Ismét közeleg a Torkos Csütörtök: idén február 11-én falatozhatunk a szokásos ár feléért az eseményen résztvevő éttermekben. Eddig már csaknem 300 vendéglő csatlakozott és idén is akad a listában egy-egy a gasztronómiai szaksajtó által elismert étterem is, amit a magas árak miatt a legtöbben inkább kihagynak mindennapjaikból.

Idén február 11-ére esik a Torkos Csütörtök, ezen a napon a résztvevő éttermek ötven százalék kedvezményt adnak a számla végösszegéből a vendégeiknek. Az egyetlen kikötés az alkoholos italokra vonatkozik, azokat egyik vendéglátóhelynek sem lesz kötelező féláron adni.

A résztvevők száma már januárban is meghaladta a háromszázat, így az ínyencek, a nemzetek konyháinak szerelmesei, a kisebb vendéglők kedvelői is megtalálhatják a kedvükre valót a kínálatban. Az emberek ”a halászcsárdától az art caféig, a gyorsétteremtől a prémium kategóriás vendéglátóhelyig válogathatnak országszerte” – olvasható az esemény hivatalos honlapján.

Az éttermek még február 9-ig regisztrálhatnak az eseményre, a résztvevő vendéglők listája ITT érhető el. Kerületünkben egyelőre két helyre, a Lőrinci piac közelében megtalálható NoRelax Pizzériába, illetve az Üllői úti Duó Ételbárba mehetünk enni február 11-én fél árért.

Amennyiben fogyasztásunkról nem, vagy csak hiányos tartalmú számlát kaptunk, jelentsük be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt – Hortobágyi Csárda

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva