Magyar zsidó népzenével is készül a Muzsikás a Zsidó Kulturális Fesztiválra

Szerző • 2015-08-01 • Hírek, Művészet Magyar zsidó népzenével is készül a Muzsikás a Zsidó Kulturális Fesztiválra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva787

Magyar és magyar zsidó népzenével készül a Muzsikás együttes a Zsidó Kulturális Fesztiválra, amelyet augusztus 30. és szeptember 6. között tartanak Budapesten – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában. Látható lesz Mohácsi János teljes sötétségben játszódó A Dohány utcai seriff című darabja is.

Hamar Dániel, az 42 éve fennálló együttes alapító tagja elmondta: a fesztivál programjának részét képező szeptember elsejei fellépésükön olyan sztárvendégekkel lépnek színpadra, mint például a Prima Primissima-díjas Petrás Mária, Farkas Zoltán “Batyu” és Bob Cohen. 

A Zsidó Kulturális Fesztivál három történelmi helyszínen – a Dohány utcai és a Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában, valamint a Goldmark teremben – várja az érdeklődőket változatos zenei programokkal és színházi előadásokkal – hangsúlyozta Demők Dóra, a rendezvény sajtóreferense, kiemelve a kínálatból Mohácsi János teljes sötétségben játszódó A Dohány utcai seriff című darabját.

MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva