Már alakul a kerületi Gépjármű Ügyintézési Pont

Szerző • 2018-02-08 • Hírek, Közélet Már alakul a kerületi Gépjármű Ügyintézési Pont bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1282

György István, a fővárosi kormánymegbízott a Rádió Orient vendége volt nemrég, a műsorban elmondta, hogy folyamatban van a XVIII. kerületben a Gépjármű Ügyintézési Pont kialakítása, melyről itt írtunk a tovabb18.hu-n még 2016-ban.

A készülőfélben lévő Gépjármű Ügyintézési Pontban csak és kizárólag járművekkel kapcsolatos ügyeket lehet majd intézni, ami jó hír, hiszen kisebb a hosszú várakozási idő kockázata.

A központ fizikai kialakítását már befejezték, azonban különböző informatikai fejlesztésekre még szükség van, ami néhány hónapot még igénybe fog venni. A tervek szerint 2018 utolsó negyedévében ez a hivatal is megkezdheti működését ‒ vázolta György István. Nagy lépésekben halad az elektronikus közigazgatás megteremtése. Az a cél, hogy egyre több olyan ügytípus legyen, amelyeket az ügyfél akár otthonról egy laptoppal is el tud indítani ‒ mutatott rá a Rádió Orient vendége.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva