Már csak pár napig lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra

Szerző • 2019-01-15 • Hírek, Közélet Már csak pár napig lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva412

Január 21-ig lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra, amelynek keretében 10 hónapos szakmai gyakorlatra nyílik lehetőség – közölte kedden a Miniszterelnökség az MTI-vel.

Mint írták, a kormány kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a pályakezdő, magasan képzett és idegen nyelveket beszélő tehetséges fiatalok a diplomaszerzés után vonzó lehetőségként tekintsenek a közigazgatásra. Ezt a célt támogatja a kormány által 2011-ben alapított, 2018-ban megújított Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram is. A programra az eddigi évekhez hasonlóan ismét nagy érdeklődés mutatkozik.

Az ösztöndíjprogram keretében 10 hónapos szakmai gyakorlatra nyílik lehetőség, amelyből 7 hónap a belföldi és 3 hónap a külföldi ösztöndíj szakasz, így a résztvevők külföldön is szakmai tapasztalatot szerezhetnek. A belföldi program során az ösztöndíj összege havi nettó 250 ezer forint.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva