Már üzemelnek az új önkormányzati elektromos autótöltők

Szerző • 2018-01-18 • Hírek, Közélet Már üzemelnek az új önkormányzati elektromos autótöltők bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva870

A villanyautósok.hu írta meg, hogy már üzemelnek és ingyenesen igénybe vehetők az elektromos autó töltő berendezések a kerületben.

“A XVIII. kerületi önkormányzat nagyon meglepett bennünket. A karácsony előtti utolsó munkanapon ugyanis felszerelték a kerület pályázaton nyert elektromos autó töltőit, ma pedig megjelent az indításukhoz szükséges applikáció is.” – írták a dicsérő szavakat az oldalukon.

Akinek környezetbarát elektromos autója van, az a 2×22 kW-os AC töltőket két helyen is töltheti a kerületben:

– a Városháza mellett a Teleki utca és az Üllői út sarkán lévő parkolóban
– a Pestszentimrei Közösségi Ház közelében a Vasút utca 49/A szám előtti eddigi taxi parkolóban

A töltők egyelőre ingyenesen használhatók, az indításukhoz szükséges egy kifejezetten ehhez a két töltőhöz készített applikációra, amelyek BP18 e-töltő néven a Google Play áruházban és az Apple App Store-ban is elérhetők, szintén díjmentesen. Az applikációhoz regisztrálni kell, az ingyenes töltésért be kell pötyögni a telefonszámot, a nevet, az e-mail címet, az autó rendszámát, az országkódot és egy tetszőlegesen választott PIN kódot. Az applikációval ellenőrizhető, hogy a töltőt használja-e épp valaki, továbbá el lehet indítani/le lehet állítani vele a berendezést, illetve a töltés közben az indítás óta eltelt időt és betöltött energiamennyiséget is mutatja.

Forrás, fotó: https://villanyautosok.hu/2018/01/17/xviii-keruleti-onkormanyzat-leggyorsabb-uzemelnek-az-elso-onkormanyzati-toltok/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva