Maradnak a korlátozások a koncertekre is

Szerző • 2020-07-30 • Hírek, Közélet Maradnak a korlátozások a koncertekre is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva267

A kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy Magyarországon stagnál a fertőzések száma, így nem változtatnak a hatályban lévő szabályokon, ugyanakkor a kormány döntött arról, hogy a tanév szeptember 1-jén rendesen elkezdődik, illetve az 500 fő feletti zenés-táncos rendezvények sem lehetnek augusztus 15. után megtartani. A kormány 5,3 milliárd forint támogatást ad a zeneiparnak, a garázszenélést támogatja. Ezt a Magyar Turisztikai Ügynökség bonyolítja majd le. Ebből az összegből a cigányzenekarok is kapnak, mondta Gulyás.

A postásokról is döntött a kormány, mert a Magyar Posta veszteséges vállalat. A kormány meg akarja emelni a postások bérét, de ezt Brüsszelnek jóvá kell hagynia, mondta a miniszter.

A kormány többi döntése: nem támogatnak semmilyen beruházást a Hajógyári-szigeten. Nem akarnak ugyanis olyan beruházást, amit a főváros nem támogat. A sportközpontnak új helyet keresnek. A Velencei-tó az egyik lehetséges helyszín.

Forrás: index.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva