Március 9-ig ingyen edzhetünk a Városgazda új fitnesztermében

Szerző • 2018-03-01 • Hírek, Sport Március 9-ig ingyen edzhetünk a Városgazda új fitnesztermében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2276

A Vilmos Endre Sportcentrum (VESC) egy újabb színvonalas hellyel gazdagodott, a nemrég elkészült és modern gépekkel felszerelt Akadémia Fitnesz március 2-án hivatalosan is megnyitja kapuit és egy hétig ingyen edzhet bárki a teremben.

A varosgazda18.hu beszámolójában arról írt, hogy a nyitás előtt a Városgazda18 Zrt. munkatársai kipróbálták az összes gépet, padot, súlyzót, illetve a terem infrastruktúráját. Már a dolgozói tesztelés alatt új vendégeket szerzett magának az Akadémia Fitnesz, ugyanis kollégák közül sokan ezt a termet választották új edzéshelyszínüknek.

Február végén megtekintette a termet dr. Lévai István Zoltán, a XVIII. kerület sportokért felelős alpolgármestere, Banyár László, a Városgazda18 Zrt. vezérigazgatója, továbbá a Budapest Airport munkatársai, akik szintén részt vesznek a VESC-ben zajló fejlesztéssorozatban.

Újjászületett ez a terem, szép lett, és nagyon kellemes az összhatása. Bízunk benne, hogyan sokan veszik majd igénybe a szolgáltatásait, és sokan hódolnak majd benne a sport szeretetének – mondta dr. Lévai István Zoltán.

A terem és a gépek színvonaláról a Budapest Airport munkatársai is elismerően beszéltek, illetve megjegyezték, hogy az Akadémia Fitnesz reptérhez való közelsége miatt feltehetően a reptéri dolgozók közül is többen járnak majd ide edzeni.

A Városgazda18 Zrt. üzemeltetésében lévő Akadémia Fitnesz szeretné mindenki számára biztosítani az ingyenes próba lehetőségét. Ennek köszönhetően 2018. március 2. és március 9. között bárki díjmentesen kipróbálhatja a fitnesztermet.

Az Akadémia Fitnesz nyitvatartása:

Hétfőtől-péntekig: 6:00-21:30
Szombaton és vasárnap: 6:00- 19:30

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva