Márciusi nyílt nap a bölcsödékben

Szerző • 2016-02-04 • Hírek, Közélet, Programok Márciusi nyílt nap a bölcsödékben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva991

Minden kerületi bölcsőde nyílt napot szervez a leendő bölcsődések és szüleik részére 2016. március 05-én (szombaton). A pontos kezdési időpontról www.bolcsi18.hu honlapon a kiválasztott bölcsődénél tájékozódhatnak az érintettek.

“Tájékoztatjuk az érdeklődő családokat, hogy a Bp. Főváros XVIII. kerület PL-PI Önkormányzata Egyesített Bölcsődék intézményeibe 2016/17 nevelési évre a beiratkozás időpontja: 2016. április 04 (hétfőtől) – 2016. április 15-ig (péntekig) tart, munkanapokon 9-15 óráig. A kiválasztott intézményben a felvételi kérelem kitöltéséhez szükség van a szülő, illetve a gyermek személyazonosságát, lakcímét igazoló dokumentumaira, gyermek születési anyakönyvi kivonatára és TAJ kártyájára” – olvasható Márton Attiláné intézményvezető felhívása.

Kövessen minket az Instagramon is – nézze meg legérdekesebb híreinket és fotóinkat! Sőt, ha Önnek is vannak kerületi fotói, küldje el nekünk, hogy megoszthassuk követőinkkel. A fotókat az instagram18.kerulet@gmail.com címre várjuk. (Az Instagramunkról itt írtunk bővebben.)
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva