Még nem késő jelentkezni a II. Fitt Junior aerobic és fitness versenyre

Szerző • 2018-02-13 • Hírek, Sport Még nem késő jelentkezni a II. Fitt Junior aerobic és fitness versenyre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva616

Február 18-ig lehet jelentkezni a márciusi amatőr II. Fitt Junior aerobic és fitness és táncversenyre, melyet a Deák Ferenc „Bamba” Sportcentrumban rendeznek márciusban.

Az amatőr versenyre olyan amatőr csapatok jelentkezését várják, akik legalább 2, legfeljebb 4 percben aerobik, fitnesz vagy tánc produkciót mutatnak be. A nézők ingyen beléphetnek a rendezvényre, a nyertes csapatok pedig emlékplakettet, oklevelet kapnak, továbbá ajándéktárgyakat is, a legjobbak mindezek fejében még a jövőbeni rendezvényeken is felléphetnek.

Az ingyenes nevezés részletei:

Korosztályok: alsó tagozat, felső tagozat, középiskolai csapat
Csapatok: 6-20 fő közötti létszámú, vegyes korosztályú, 6-18 éves fiatalok lehetnek
Jelentkezni a szabadidosport@akademia18.hu e-mail címen lehet a kategória, korosztály, csapatnév, névsor, zeneszám és a felkészítő koreográfus/pedagógus megnevezésével.

Nevezési határidő: 2018. február 18.

A verseny kezdete: 2018. március 3-án 14.00 órától
A verseny helyszíne: Deák Ferenc „Bamba” Sportcentrum, 1183 Budapest, Thököly út 3.

A versenyt a Városgazda Utánpótlás Akadémia Szabadidősport Szakosztálya rendezi. Sok sikert és maradandó élményeket kívánunk mindenkinek a tovabb18.hu szerkesztősége nevében!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva