Még otthonosabb az udvar

Szerző • 2018-06-03 • Hírek, Közélet Még otthonosabb az udvar bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva385

Friss zöld füvön játszhatnak a gyerekek a pestszentlőrinci Nyitnikék Óvoda Mackó Kuckó Tagóvodájának felújított udvarán. A gyönyörű zöld gyepet a Nyitnikék óvoda családi nappal egybekötött vásárának alkalmával vehették birtokba a gyerekek.

Jó minőségű, strapabíró sportfű borítja ezt a kis udvart. A tagóvoda révén így tovább fejlődött a Nyitnikék óvoda, ahol legutóbb tavaly ősszel a minifoci pályát avattuk fel – mondta el Galgóczy Zoltán alpolgármester.

Az udvar gondozását öntözőrendszer segíti, aminek kiépítését a füvesítéssel együtt az önkormányzat finanszírozta. A június 1-i átadáson az óvodások vidám játékkal avatták fel az új gyepet, majd a mulatság a családi nappal folytatódott. Csomósné Bányácski Anasztázia Nyitnikék óvoda intézményvezetője az újonnan megalakult Picinkék tánccsoport bemutatójára invitálta a vendégeket, akik nem sokkal később már együtt táncoltak a kicsikkel. A vásárt követően – a gyerekek saját készítésű portékáit lehetett megvenni, a bevétel pedig az óvodát támogató egyesület révén a gyerekek javát szolgálja – a családi nap egy estig tartó piknikkel zárult.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva