Megnyílt a Bálna Terasz!

Szerző • 2015-07-30 • Hírek, Szórakozás Megnyílt a Bálna Terasz! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2369

Ha van egy kitűnő ötletünk, de már más is előállt vele, vagy esetleg előttünk megvalósította, még tartsunk ki mellette. Erre a legjobb példa a Bálna Terasz megalkotóinak merész lépése, akik annak ellenére, hogy a fővárosban rengeteg kiülős hely van, úgy gondolták, hogy tudnak valami újat hozni a zsúfolt piacra, és nem féltek attól, hogy valóra váltsák egyik álmukat, a Bálna Teraszt!

Csodálatos panoráma, megfizethető árak és jó zenék várják az asztaloknál a vendégeket, akik észak felé messzire ellátnak, az éjszakai fényeket a legszebb pompájukban nézhetik vacsora, vagy italozás közben. Aki az augusztus 20-i tűzijátékot innen nézné, az már most foglaljon asztalt, nehogy lekéssen a fantasztikus lehetőségről!

A város legújabb terasza fiatalos, laza hely, ahol hűsítő üdítők, hagyományos kevert italok vannak az itallapon. Az átmenetileg kis időre szabadságra ment nyári melegben is jól fogjuk érezni magunkat a teraszon, ráadásul itt azokat is szívesen látják, akik kerékpárral, vagy kisállattal érkeznek.

A helynek saját rezidens lemezlovasa van, aki kellemes zenékkel festi még szebbre a hangulatot. Jó ötletnek tűnik az is, ha valaki a születésnapját, esetleg a névnapját is itt szeretné megünnepelni; az az ünnepelt, aki asztalt foglal és többedmagával legalább tízezer forint értékben fogyaszt, azt megajándékozzák egy Fütyülős Party Vödörrel is.

Akit esetleg a szórakozás és a pénzköltés ellentéte, vagyis a munka és a pénzszerzés motivál inkább, az fényképes önéletrajzzal jelentkezhet felszolgálónak vagy pultosnak.

Bálna Terasz Névjegy
Cím : 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Weboldal: www.balnaterasz.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalnaTerasz
Info line: +3670-946-9932
Esemény: https://www.facebook.com/events/867335333354982/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva