Megszépült a játszótér a Hargita téren

Szerző • 2018-03-24 • Hírek, Közélet Megszépült a játszótér a Hargita téren bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva883

A kerületi játszótér felújítási program során a Hargita téren lévő játszóhelyet is rendbe hozta az önkormányzat. A felújított területet március 21-én tekintette meg Kucsák László országgyűlési képviselő és Galgóczy Zoltán alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.

A felújítás többek között több mint 30 méternyi kerítést érintett, és egy új, modern ivókutat is telepítettek a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. munkatársai. A növényzet rendbe téve, visszavágva, -nyesve várja az igazi tavaszt. A teret egy nagyon összetett mászóvár komplexum uralja, ami felfrissítve, újrafestve készen áll a gyerekek rohamaira.

Ez egy, a gyerekek számára nagyon hasznos, mozgásfejlesztő játékegyüttes – mondta a várra pillantva Kucsák László. A régi padokat felújították és néhány újat is kihelyeztek, és négy új szemetes szolgálja a tisztaságot a Hargita tér játszóterén. A két bejáratnál házirend és közösségi hirdetőtábla található.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva