Megszűnik az éjszakai repülés – VIDEÓ

Szerző • 2019-04-24 • Hírek, Közélet, Videók, Videók a tizennyolcból Megszűnik az éjszakai repülés – VIDEÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva660

Ahogy arról már beszámoltunk, jelentős eredményt sikerült elérni a repülőgépek által keltett zaj ügyében a Légközlekedési és Repülőgépipari Munkacsoport 2. ülésén. Még a nyáron megszűnik az éjszakai repülés Ferihegyen, a reggel 5-8 óra, illetve az este nyolc és éjfél közötti időszakra pedig rövidesen új eljárás kidolgozása kezdődik meg. Erről Ughy Attila is írt bejegyzést Facebook-oldalára. Nézze meg cikkünkben a sajtótájékoztatóról készült videót is!

“Jelentős eredményt sikerült elérni a repülőgépek által keltett zaj ügyében a Légközlekedési és Repülőgépipari Munkacsoport 2. ülésén. Első lépésként az új rendeletek életbe lépésétől (8-11 hét múlva) megszűnik éjfél és hajnali öt óra között a forgalom Budapest légterében. A reggel 5-8 óra, illetve az este nyolc és éjfél közötti időszakra pedig rövidesen új eljárás kidolgozása kezdődik meg. Az első lépést megtettük, a következő lépésre pedig rövidesen sor kerül. Köszönöm a támogatásukat – megyünk tovább!” – írta bejegyzésében a polgármester.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva