Megújultak az öltözők a SZAC-pályán

Szerző • 2014-09-17 • Egyéb, Fejlesztések, Hírek, Polgármester Megújultak az öltözők a SZAC-pályán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva4190

Újjávarázsolt öltözőkben készülhetnek a Thököly úti mérkőzésekre a SZAC futballistái. A lelakott öltözők helyett a jövőben szépen felújítottakban öltözhetnek sportszerelésbe ők és persze a vendégcsapatok tagjai is.

A műfüves pálya mögötti épületben a felújított – összesen hat – hazai, illetve vendégöltöző mellett megújultak a a vizesblokkok, a szertár, a raktár és a bírói öltöző is.

8

 

A másfél millió forintos önkormányzati támogatással korszerűsített, megszépült épületben olyan körülmények fogadják a játékosokat, amilyenekkel magasabb osztályú együttesek is elégedettek lehetnének.

9

A famunkát a csapat egyik játékosa vállalta és végezte el tökéletes minőségben. Nem véletlenül, hiszen asztalos a szakmája. Talán az sem a véletlen műve, hogy a lefestett faanyag mindenütt kék-fekete, vagyis a 107 éves klub színeiről tanúskodik.

Az öltöző árnyékában megújult az a faház is, amelyikre igencsak ráfért, hogy végre kulturált körülményeket nyújtson a pályára gyakorta kilátogató SZAC-legendáknak.

9

Az öltözőépület átadásán részt vett Ughy Attila polgármester és Lévai István Zoltán alpolgármester is.

bp18.hu, Róth Ferenc

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva