Meleg ételt oszt az egyik legnagyobb Segélyszervezet

Szerző • 2015-12-18 • Hírek, Közélet Meleg ételt oszt az egyik legnagyobb Segélyszervezet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva801

Napi ezer adag meleg főételt oszt ki hat napon keresztül az Ökumenikus Segélyszervezet a fővárosban. Egyszerre két helyszínen is akcióznak december 18. és 23. között.

Péntektől vasárnapig a IX. kerületi Vágóhíd utca 13. melletti parkolóban, december 21-től 23-ig a XXI. kerületi Kossuth Lajos utca 115. melletti területen osztanak ételt osztanak önkéntesek, támogatók és a segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak és a rossz szociális körülmények között élő családoknak – közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

Pénteken az ételosztást támogató Corvin Hotel és az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai és önkéntesei osztják ki az ételadagokat Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója részvételével.
A vendégség menüje paprikás krumpli, savanyúság, kenyér, meleg tea és szaloncukor lesz, emellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat.
A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A segélyszervezet ünnepi akcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni.

Foto: orientpress

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva