Mentő és autó ütközött az Üllői úton

Szerző • 2019-01-26 • Hírek, Közbiztonság Mentő és autó ütközött az Üllői úton bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1124

Két autó összeütközött a XVIII. kerületi Üllői út és Lakatos utca kereszteződésében szombat délután, ezért az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták, a balesetben négyen sérültek meg – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A tájékoztatás szerint a balesetben négyen megsérültek. A rendőrség a környező utcákba terelte a forgalmat.

A balesetben résztvevő egyik jármű egy mentőautó volt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján arról tájékoztatott, hogy az 50-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusszal lehetett utazni.

A hvg.hu munkatársa nem sokkal a balesetet követően a helyszínen járt és arról számolt be, hogy egy autó belement egy mentőbe, a mentő eleje összetört, ráadásul felment a villamossínre, emiatt állt a villamosközlekedés is. A szemtanúk szerint a baleset úgy történt, hogy egy gyalogos átszaladt a kereszteződésben a mentő előtt, arra figyelt a mentős, hogy ne csapja el, viszont közben az autó kivágott elé. A rendőrök azt mondták, az autóban hárman ültek, a sofőrt a baleseti sebészetre vitték, a másik felnőttnek és egy gyermeknek nincs komoly baja.

Forrás: MTI
MTI, fotók: Mihádák Zoltán

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva