Mi, budapestiek nézhetjük meg először a méregdrága jégmusicalt

Szerző • 2015-12-02 • Hírek, Könnyű Mi, budapestiek nézhetjük meg először a méregdrága jégmusicalt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva915

Szindbád és Anna hercegnő történetét elevenítik fel egy családi jégmusicalben, amelyen egy 54 fős orosz stáb már hetek óta dolgozik. Az előadás bemutatója Európa legnagyobb filmes műtermében, az ORIGO Filmstúdióban készül. A végleges produkciót először Budapest, aztán Moszkvában mutatják be.

December 5-én, a magyar közönség láthatja Európában először a Szindbád és Anna hercegnő című családi jégmusicalt az ORIGO Filmstúdiójában. A produkció 5,5 millió dollárba kerül.
A színészek játékát és énekhangját 600 ”intelligens lámpa”, valamint egy 5 méter magas és 10 méter széles speciális LED fal segíti, ami egy jelenetben még a gravitáció szabályait is felülírja majd.

A díszlet egyik legkülönlegesebb darabja egy 25×45 méter alapterületű, külön az erre az alkalomra épített elem, amely az előadás során egy óriási lebegő hajóvá változik.
Az egyedi gyártású kosztümökben szereplő művészek egy különleges jégszínpadon játszanak majd, amelyet Lengyelországból szállítottak Magyarországra, és speciális eljárással hoztak létre, így a talajszinttől alig néhány centiméterre van a jég felülete. A meredeken emelkedő lelátókról így tökéletesen lehet látni minden székből minden jelenetet.

A darab történetéről

Berci és Anna a hazaút helyett a mozit választják, de még nem is sejtik, hogy életük legnagyobb kalandját fogják átélni. Mikor a filmvászonról Morgan kapitány magával ragadja Bercit, Anna elindul, hogy kiszabadítsa öccsét a mesevilágból, ahol a tengeri kalandban Szindbád a tengerész lesz segítségére. Illetve talán épp fordítva.

A Filmstúdióról

A produkciót az ORIGO Filmstúdió 6-os műtermében készítik elő és tűzik majd műsorra. A 24 méter magas, közel 5000 négyzetméteres helyszín Európa legnagyobb filmes műterme. Olyan produkciókat forgattak korábban a stúdióban, mint a Die Hard 5, de ugyanitt vették fel a megújult Játék Határok Nélkült is.
Fotó: jegmusical.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva