Mobiltelefonokat kaptak a védőnők

Szerző • 2015-05-22 • Hírek, Közélet Mobiltelefonokat kaptak a védőnők bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva988

Az önkormányzattól kapott hét új mobiltelefon segíti a jövőben a pestszentimrei gyermekorvosi rendelő védőnőinek munkáját.

A telefonoknak köszönhetően könnyebb lesz a szülőkkel és a kollegákkal való kapcsolattartás.

Ma már szinte mindenkinek van mobiltelefonja, de a technika fejlődése sokszor váratlan problémákat eredményez.

Átalakultak az emberek szokásai, sok helyen nincs már csengő, így a lakásokba való bejutás is nehézségekbe ütközött – mondta Tóth Judit, a Póth Irén utcai gyermekorvosi rendelő csoportvezető védőnője. – Mivel szinte mindenki mobiltelefonon intézi az ügyeit, a védőnői időpont egyeztetések is ezen keresztül történnek.

A szolgálati telefonokat Dömötör István és Lévai István Zoltán alpolgármesterek, valamint Bauer Ferenc és Csabafi Róbert önkormányzati képviselők adták át a védőnőknek. Dömötör István azt is elmondta, hogy a közeljövőben várhatóan bővülni fog a rendelőintézet és az adminisztráció is könnyebb lesz.

Megtettük az épület bővítéséhez szükséges intézkedéseket, és folyamatban van egy új számítógépes rendszer telepítése, aminek segítségével már nem papíralapon kell majd feldolgozni, rögzíteni az adatokat – mondta az alpolgármester.

bp18.hu, P.A.

(Címlapkép: www.schoolnet.lk)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva